Metabolisme op 100% Afvallen zonder dieet

Metabolisme op 100% Afvallen zonder dieet

metabolisme op 100%Met het metabolisme op 100% kunnen we afvallen zonder dieet!

Eigenlijk zijn we natuurlijk wel op dieet maar voelen we dat niet. Dit komt doordat we evenveel calorieën blijven eten zoals we gewoon zijn.

Wat het metabolisme op 100% ons wel in staat stelt, is om de stofwisseling te versnellen. Zodat we een hoger metabolisme verkrijgen en op die manier sneller gewicht zullen verliezen.

Je kan het vergelijken met een koolhydraatarm dieet. Met als enige uitzondering dat we enkel en alleen snelle suikers zoveel mogelijk gaan vermijden.

Die snelle suikers zijn de grootste boosdoener wanneer het gaat om overgewicht. Overal waar mogelijk worden de snelle suikers vervangen door complexe koolhydraten.

Voordelen van het Metabolisme op 100%

Daarnaast zijn de recepten rijk aan onverzadigde vetzuren en eiwitten. Met de extra vezels die we krijgen uit de complexe koolhydraten hebben we de ganse dag door geen honger.

Metabolisme op 100%Deze vorm van eten heeft heel wat voordelen voor de gezondheid.

Zoals :

  • Lager risico op diabetes type 2
  • Verlaagde cholesterol
  • Lagere bloeddruk
  • Lagere bloedsuikerwaarden
  • Niet het gevoel hebben dat je lekkere voeding moet laten.
  • Gewicht verliezen

Het is daarbij heel makkelijk vol te houden. We krijgen bij het metabolisme op 100% ook een informatieboek.

Daarin wordt eigenlijk in heel klare taal uitgelegd hoe het metabolisme werkt. En hoe we de verschillende processen van het anabolisme en katabolisme kunnen regelen. Om op die manier het lichaam voortdurend in een staat van verbranding te blijven houden.

De grote fout die mensen maken

De grote fout die mensen maken die willen gewicht verliezen is minder eten. Ze zullen daarbij praktisch niks meer gaan eten. En zullen inderdaad de eerste dagen tot misschien zelfs weken, gaan afvallen.

Maar na een tijd wordt het lichaam zodanig aangepast aan de situatie dat verder afvallen niet meer mogelijk is. Het lichaam draait als het ware op 50%.

Toch hebben we nog steeds dat voedseltekort. Dat voedseltekort gaat gepaard met vermoeidheid en weinig energie.

Wanneer we weinig energie hebben om iets te ondernemen, dan zijn er twee zaken die we kunnen doen.

We kunnen ofwel langer slapen. Of we kunnen meer eten.

En wanneer we een full time job hebben, met nog een huishouden die we moeten regelen. Eventueel nog kinderen hebben waar we moeten mee spelen. Dan zit extra slapen er vaak niet in.

Wat gaan we dan doen?

We gaan uiteindelijk terug meer gaan eten. Maar we hebben de fout gemaakt dat we een voedseltekort hebben opgebouwd. Dus moeten we al deze stoffen terug aanvullen.

Op die manier krijgen we meer en meer honger. En vooral, we krijgen trek in ongezonde voedingsmiddelen omdat die net onze neurotransmitters gaan stimuleren. En ons terug opgewekt en energiek gaan doen voelen.

Het resultaat daarvan is dat we in plaats van gewicht verliezen, uiteindelijk gaan aankomen in gewicht.

En dat willen we absoluut vermijden!

Om die reden is het absoluut van belang dat we weten hoe het lichaam werkt. En dat we beter te weten komen welke manieren we kunnen gebruiken om deze werking van het lichaam te gebruiken in ons doel om uiteindelijk gewicht te verliezen.

Wat maakt het Metabolisme op 100% anders?

afvallen zonder dieetDe reden waarom dit programma volledig anders is dan alle andere diëten is simpel.

We veranderen eigenlijk niet veel aan onze levensstijl, maar toch verliezen we gewicht. Doordat we beter begrijpen hoe overgewicht tot stand komt. En waarom het veel mensen niet lukt om af te vallen.

Het kan gebruikt worden door mensen die reeds verschillende diëten geprobeerd hebben en niet in hun opzet geslaagd zijn. Of door mensen die de eerste keer een dieetprogramma willen volgen.

Daarbij wordt ook nog eens een 100% geld terug garantie gegeven. Dat zegt veel over de kwaliteit van dit programma.

Het metabolisme op 100% programma kan je hier bestellen.

Plaats een reactie